Întrebări frecvente :: Parfum Personalizat
OHNE FOLIE VERPACKT Der Umwelt zuliebe!

Întrebări frecvente

Structura/evolutia unui parfum

Parfumurile sunt structurate conform principiului piramidei. Intensitatea și persistența parfumului scad de la baza piramidei până la vârf. Astfel la un parfum avem: Notă de top, Notă de mijloc, Notă de bază.

Nota de varf, nota superioară, este întotdeauna percepută mai întâi de nasul tău și, de asemenea, dispare cel mai rapid. Cand pulverizati un parfum, percepeți nota de varf, care este determinată de esențe parfumate intense, dar și volatile. Nuanțele de citrice sau aromele florale blânde sunt de obicei prelucrate aici.

Nota de mijloc formează cea mai lungă legătură cu pielea ta. Devine perceptibilă la circa zece minute dupa volatilizarea notei de varf și formează inima aranjamentului parfumului, deoarece un parfum constă din 50 până la 80 la sută din nota de mijloc. Esențele sale de parfum au o durabilitate medie și formează gradări armonice subtile între nota de sus și nota de bază.

Nota de bază formează o legătură foarte specială cu proprietățile parfumului pielii tale. Acestea dezvoltă o nuanță de parfum diferită pentru fiecare persoană. Din această cauză, nota de bază este cea mai individuală parte a unui parfum și este perceptibilă pe durata mai multor ore. Nota de bază stabilizează întreaga compoziție de parfum și este adesea compusă din lemn și arome de mosc.

Site-ul este în proces de migrare, ne cerem scuze pentru orice problemă întâmpinată.
Conturile de pe site-ul vechi vor fi transferate curând.
SUS